|
|
 |
| |
| Author |
Message |
Momiji
Site Admin

|
Posted:
Tue Jul 31, 2007 4:05 am |
  |
Cateodata mi se pare amuzant si imi place de el pentru ca e asa..linistit...si...imi place caracterul sau. |
|
|
    |
 |
shadow_cat
4. Vizita frecventa

|
Posted:
Fri Aug 17, 2007 7:01 pm |
  |
Yoh..hmm imi place tare mult de el...doarme doarme si iar doarme..ma rog ar dormi daca l-ar lasa Anna ...e soper simpatic imi place de el:) |
|
|
  |
 |
Botan
14. Membru X

|
Posted:
Fri Aug 17, 2007 9:29 pm |
  |
Imi place de Yoh e dragut. Nu inteleg cum ar putea cineva sa fie asa calm. Eu daca spune cineva ceva nepotrivit (dupa parerea mea) imi erupe capul ! -lmao- |
_________________ "Run, run, cling to life..."
 |
|
   |
 |
Momiji
Site Admin

|
Posted:
Sat Aug 18, 2007 7:24 am |
  |
Ti-ar erupe capul? LOOL Asta chiar n-am mai auzit-o! Oricum eu as fi in stare sa fiu poate cam jumatate ca Yoh... Are incredere in oricine, nu stiu cm poate...dar acolo in anime nu este ca in realitate...Pacat...in realitate nu sunt chiar asa multi oameni in care sa ai incredere.. |
|
|
    |
 |
Botan
14. Membru X

|
Posted:
Sun Oct 12, 2008 7:16 pm |
  |
Aici ai dreptate, in realitate nu poti avea incredere in prea multi oameni. Toto sunt la fel: se gandesc numai la ei si la 'visurile' lor egoiste de a ajunge in varf fara ca macar sa miste un deget. Ar fi fost bine daca se putea si in realitate, ca in animeuri, ca lumea sa se schimbe asa.. adica, mai toti aveau catusi de putina inima, chiar daa nu aratau acest lucru. in viata noastra, nu stiu unde gasesti pe cineva caruia sa-i pese de o persoana pe acre de-abia a intalnit-o acum cateva zile.
Hai Yo!  |
_________________ "Run, run, cling to life..."
 |
|
   |
 |
|
|
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|
|
 |
|
 |
|