|
|
 |
| |
| Author |
Message |
White Shadow
7. Membru III

|
Posted:
Fri Nov 21, 2008 7:39 pm |
  |
M-am intors dintr-o lunga vacanta.. petrecuta in casa bineinteles! In care m-am descoperit pe mine. Si, ce vad. Defapt, ce vad? Nu conteaza...
Ce s-a intamplat cu.. acest Forum, huh?
Nu mai intra nimeni?
Suntem "underground"?
V-ati "manelizat"?
O sa spun o vorba recent auzita :" Multumesc frumos!" xD
Adica, Multumesc pentru ca nu mai intrati pe acest forum!
Va sunt adanc indatorat..
Apropo, va mai amintiti de mine, nu??
Raspuns:"Nu!"
E nasol rau ca am o memorie buna..
M-am intalnit cu un prieten( virtual, pe PC, cum vreti sa o luati) si nu ma mai cunoste... asta am spus-o si eu asa... de florile marului.
Mi-a facut o teribila, incredibila, fantastica, minunata, onorata...( sa scriu pe acest forum, "neintratorilor")
NEPLACERE
Chiar imi... imi pare rau! |
|
|
  |
 |
Momiji
Site Admin

|
Posted:
Sun Dec 07, 2008 10:52 pm |
  |
Eu am intrat destul de des pe forum, dar nu avea rost sa postez pe topicuri la care si asa eram ultima care postase, sau undeva unde nu mai aveam nimic de spus...Nu sunt memberi prea multi pe-aici, cel putin nu activi... |
 |
Botan
14. Membru X

|
Posted:
Sun Dec 07, 2008 11:04 pm |
  |
Si eu mai intre din cand in cand, dar la fel..nu e nimeni..daca nu prea ai cu cine vorbi, nu prea poti vorbi cu 3-4 persoane. Doar daca nu e ceva ca la jocuri. daca pui ceva de genul "Personajul preferat", atunci fiecare user raspunde oo data si s-a incheiat discutia  |
_________________ "Run, run, cling to life..."
 |
|
   |
 |
|
|
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|
|
 |
|
 |
|