| Author |
Message |
Momiji
Site Admin

|
Posted:
Wed Aug 01, 2007 3:24 pm |
  |
Voi pune aici desenele mele...Nu sunt deloc priceputa la desen dar sper sa va placa:
Si desi mi-ar placea sa fac dublu post doar pentru a veni cineva si pe-aici, si desi nu imi amintesc sa fi pus vreo regula impotriva a dublu post, totusi imi voi edita mesajul.Cred ca v-ti dat seama ca am mai venit cu alte desene...
Acesta este un desen facut in graba...dar mi se pare ca mi-a iesit mai binisor profilul decat de obicei...:
Cred ca aceasta are cea mai urata fatza pe care o puteati vedea vreodata:
Ma scuzati pentru "defectiunea tehnica", pe care a observat-o sora mea, din urmatoarea poza...Nu va spun care este, ca poate nu va dati seama ):
Le-am pus pe parti pentru ca se vedeau mai bine asa...
Am sa pun acum si un :video" facut de mine...e plin de fan-arturi Va rog sa va uitati...
http://youtube.com/watch?v=2feJH5l8KUI |
Last edited by Momiji on Fri Aug 17, 2007 7:53 am; edited 2 times in total |
|
    |
 |
Botan
14. Membru X

|
Posted:
Thu Aug 16, 2007 9:55 pm |
  |
Wow se pare ca am uitat sa postez aici..
Impresie: Sunt frumosae, dar nu inteleg de ce ti-ai editat postul ca sa le pui pe cele noi...
Am ramas asa cand am vazut primul tau desen dintre cele noi (http://i96.photobucket.com/albums/l191/Lidia4/Pic01.jpg) Preferatuul meu!
E adevarat ca unele nu imi plac chiar asa de mult, dar vreau si eu sa desenez ca tine!
Cat despre video..da..e mult de lucru..dar cred ca ar fi trebuit sa le faci sa para mai reale cand se deseneaza.. -lol- adica..Hinatei i se deseneaza o bucata din mana si apoi aare si cealalta bucata...
Dar nu pot cere mai mult e deja prea mult!!  |
_________________ "Run, run, cling to life..."
 |
|
   |
 |
shadow_cat
4. Vizita frecventa

|
Posted:
Fri Aug 17, 2007 4:12 pm |
  |
Wow ce de desene...sunt foarte frumoase sa stii...bine unele au parti la care mai trebuie lucrat insa ceea ce conteaza e ca iti dai silinta..u desenezi si dupa zici ,,vreau sa fie mai bine data viitoate'' fata de altii care zic,, vreau sa desenez frumos si ...'' insa ei nu deseneaza nimic asteapta sa le pice talentu' din cer...e foarte bine..lucreaza in continuare..pt k talentu' e ca plastelina;)
ah uitasem...cat despre video e mishto tare...sunt soper desenele |
|
|
  |
 |
Hanon
4. Vizita frecventa

|
Posted:
Wed Jan 30, 2008 8:23 am |
  |
Desenele sunt frumoase...am tot observat ca ar trebui sa mai lucrezi pt talie!Sincer...imi plac ideile...sunt...foarte reusite! |
 |
Momiji
Site Admin

|
Posted:
Fri Feb 01, 2008 11:21 am |
  |
Da...stiu ca mai am mult de lucru...voi mai pune desene cand voi putea sa le fotografiez...nu stiu cum sa fac sa mearga mai bine camera web caci e greu sa pozez... |
 |
Botan
14. Membru X

|
Posted:
Fri Feb 15, 2008 11:13 pm |
  |
Dar au iesit extrem de bine! Eu nu pot sa le fac poze deloc! Si am atatea desenee!!
Parca nu merge special pt mine -lol-! |
_________________ "Run, run, cling to life..."
 |
|
   |
 |
White Shadow
7. Membru III

|
Posted:
Fri Mar 28, 2008 7:33 pm |
  |
io desenz ca van gogu intrun lan de grau....
nu`s prea boon
da nici nush dak pot sa desenez la ed.plastica
reusesc sa scap fara sa pictez, desenez sau lipesc |
|
|
  |
 |
Momiji
Site Admin

|
Posted:
Mon Jun 01, 2009 7:44 pm |
  |
Observ si eu acum,dar de ce nu mi-a spus nimeni ca desenez oribil?
Cateva desene destul de actuale:
17.05.2009-Carnival
Pe asta inca nu l-am pus nicaieri:
1.06.2009
[uhttp://g.imagehost.org/0419/6_16.jpg]1.06.2009[/url] |
 |
|
|